Proces: nieuwbouw woonhuis

Trots delen we ons nieuwste project in het prachtige Zuid-Limburg! 🌿🏡

Dit nieuwe woonhuis in het buitengebied is geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Zuid-Limburg. Op een leeg weiland zal dit huis verrijzen als een eerbetoon aan de monumentale boerderijen die dit landschap kenmerken.

Vanuit onze focus op duurzaamheid en respect voor de natuur, hebben we gekozen voor prefab houtbouw en natuurlijke materialen. Dit huis wordt niet alleen een thuis voor onze opdrachtgevers, maar ook voor de lokale flora en fauna, met nestkasten voor vogels en vleermuizen.

Met respect voor de omgeving en oog voor duurzaamheid, willen we een nieuwe laag toevoegen aan de straat. Een plek waar verleden en heden samenkomen, waar comfort en natuur hand in hand gaan.

#DuurzaamBouwen #Architectuur #ZuidLimburg #PrefabHoutbouw #NatuurlijkeMaterialen #Duurzaamheid #Bouwkunst #Architecten #Houtbouw #ZuidLimburgseArchitectuur #ErfgoedInspirati #NatuurlijkeMaterialen #PrefabHuis #VogelvriendelijkWonen #ModerneBoerderij #EcologischLeven #ToekomstbestendigBouwen #DuurzaamWonen #GroeneSuperheld #GroeneBouwKunst #HerbruikbareArchitectuur #PrefabDromenInHout

Nicole Cloudt