Nieuwe website online...

Tadaaa: de nieuwe website:  

Altijd al willen weten wat wij nou eigenlijk doen? Eindelijk de eindresultaat foto's eens bekijken zonder facebook? 

www.conceptcloudt.eu

Dank aan Julia Hildebrand voor het concept & Begin met A voor de teksten! Laat ons weten wat jullie ervan vinden! 

 

Concept* Cloudt

Concept* Cloudt werkt met bestaande gebouwen door ze te renoveren, transformeren, herbestemmen en uit te breiden. We zoeken de ontwerpvrijheden tussen de wensen van de opdrachtgever en de uitgangspunten van het bestaande gebouw. We werken met prefab maatwerk, lokale leveranciers, ambacht en nieuwe technieken. Onze ontwerpen zijn altijd realistisch en flexibel in hun functionaliteit. Door interdisciplinair te werken, maken we gebruik van de kwaliteiten van de juiste professionals en de meerwaarde van samenwerking.

Screen Shot 2018-07-30 at 15.14.12.png
Nicole Cloudt