Concept* Cloudt

Concept* Cloudt werkt met bestaande gebouwen door ze te renoveren, transformeren, herbestemmen en uit te breiden. We zoeken de ontwerpvrijheden tussen de wensen van de opdrachtgever en de uitgangspunten van het bestaande gebouw. We werken met prefab maatwerk, lokale leveranciers, ambacht en nieuwe technieken. Onze ontwerpen zijn altijd realistisch en flexibel in hun functionaliteit. Door interdisciplinair te werken, maken we gebruik van de kwaliteiten van de juiste professionals en de meerwaarde van samenwerking.

 

 Over Nicole Cloudt

In 2014 ben ik afgestudeerd als architect aan de Academie van Bouwkunst in Maastricht. In 2009 heb ik de studie Interieurarchitectuur in Londen cum laude afgerond. Door deze combinatie bekijk ik gebouwen vanuit de gebruiker, van binnenuit. Ik heb tijdens mijn studie architectuur Concept* Cloudt opgericht. Daarvoor heb ik bij verschillende ontwerp- en architectenbureaus gewerkt als architect-assistent, architect en interieurarchitect in Londen, België en Nederland.

Screenshot 2019-05-24 at 15.10.11.png

Teamleden:

Roy Ruigt (interieurarchitect), Rob van Daal (bouwkundig tekenaar), Eric Salden (bouwcoördinatie), Stephan Kramer (bouwadvies)

Referenties

Referenties